Сімейний табір «Сімха в Карпатах»: згуртування сімей громади

На початку липня в мальовничих Карпатах відбувся сімейний табір «Сімха в Карпатах», організований єврейською громадою Києва «Сімха». Цей захід зібрав 84 учасників – родини, що прагнуть зміцнити свої зв’язки, вивчати традиції та насолоджуватись єврейською атмосферою.

В таборі зібралась чудова компанія нашої громади. Програма була насичена різноманітними заходами для всіх вікових категорій. Дорослі мали можливість спілкуватися та знайомитися під час вечірнього нетворкінгу, діти брали участь у захоплюючих заняттях з мадрихами, де в ігровій формі дізнавалися більше про єврейські традиції.

Однією з найяскравіших подій стала екскурсія до Яремче. Учасники прогулялися стежками Довбуша, відвідали гедзьо парк, де діти весело проводили час, та помилувалися красою водоспаду Пробій. Ця поїздка залишила незабутні враження у кожного з учасників.

Програма табору включала окремі активності для різних груп. Чоловіки мали заняття з вивчення Тори, жінки відвідували майстер-класи, а вечори були присвячені цікавим заходам для всієї родини. Також проводилися заняття з єврейської історії та традицій, що допомагали учасникам глибше зрозуміти своє коріння та культурну спадщину.

Одного з днів табору всі разом відвідали водоспад Гук, насолоджуючись свіжим карпатським повітрям та чарівною природою. Ця прогулянка стала справжнім відпочинком для душі та можливістю зібратися разом в неформальній обстановці.

Важливою подією табору стало святкування шабату. Жінки та діти разом готували халу, вкладаючи в цей процес частинку своєї душі та тепла. Це стало чудовою можливістю для родин ближче познайомитися та зміцнити свої зв’язки.

Ціль табору – згуртування сімей громади, вивчення традицій та занурення в єврейську атмосферу. Цей захід став чудовою можливістю для родин відчути себе частиною великої єврейської спільноти.

Сімейний табір «Сімха в Карпатах» залишив по собі теплі спогади та бажання повторити цей досвід знову. Всі учасники повернулися додому з новими знаннями, враженнями та натхненням для подальшого зміцнення єврейської громади.

Відгуки учасників

  • "Це був незабутній час! Діти знайшли нових друзів, а ми змогли краще пізнати нашу громаду." – Ольга, учасниця табору
  • "Організація на вищому рівні, дякуємо всім, хто зробив цей табір можливим!" – Андрій, учасник табору

Табір «Сімха в Карпатах» став яскравим прикладом того, як спільні заходи можуть зміцнювати зв’язки всередині громади та дарувати незабутні враження для всіх учасників.