Літні дива в громаді «Сімха»: старт дитячих таборів

4 червня наша єврейська громада «Сімха» ожила новими радісними голосами дітей, адже саме цього дня стартували одразу два чудові табори для юних членів нашої громади!

Перший з них - це неймовірний табір «JSummer», створений для дітей від 6 до 12 років. Це справжня мандрівка у світ J-PowerPark, де кожен день наповнений радістю, відкриттям та новими друзями. Цього року табір зібрав понад 50 дітей, які вирушають у захопливу пригоду, де розвивають логічне мислення, творчі навички та командний дух через освітні програми STEAM. Наші маленькі учасники також знайомляться з юдаїкою, поглиблюючи свої знання про епоху Мошиаха та єврейські цінності, зміцнюючи свій зв'язок із громадою та відчуваючи себе частиною єврейського народу.

Щоранку організовано трансфер, який забирає дітей з дому і привозить їх до табору, а вечорами доставляє назад. У таборі на них чекають захопливі ігри, пізнавальні заняття, тематичні квести, екскурсії та неймовірні вечірні заходи. Як же приємно бачити, як очі наших дітей світяться від щастя і захоплення, адже кожен день приносить нові пригоди і яскраві емоції!

Але це ще не все! Для хлопчиків від 13 до 17 років ми організували другий табір, який пропонує справжній відпочинок для душі. Тут наші підлітки вивчають Тору, відвідують уроки Хасидизму, занурюючись у глибини єврейської мудрості та традицій. Але й про розваги ми не забули: табір насичений приємними заходами, які роблять перебування в ньому не тільки пізнавальним, а й радісним.

Обидва табори проходять на території нашої єврейської громади в Києві, що створює особливу атмосферу затишку і єдності. Ці табори стали справжнім подарунком для нашої громади, об'єднавши дітей і підлітків в єдиному прагненні до знань, дружби і духовного розвитку. Ми пишаємося нашими юними учасниками, які з таким ентузіазмом і радістю занурюються в цей унікальний досвід.

Ми дякуємо всім, хто долучився до організації цих таборів, а також батькам за довіру та підтримку. Нехай ці літні дні будуть сповнені радістю, сміхом та незабутніми спогадами для всіх наших дітей.